De beste series die te zien zijn op Viaplay

Wie een IPTV abonnement bij ons afsluit, die krijgt de volledige beschikking over alles wat Viaplay te bieden heeft. De sportliefhebbers onder ons, weten dat op Viaplay onder andere Engels voetbal (Premier League), darts, Formule 1 en MMA worden uitgezonden.

viaplay

Maar wist je dat via de Zweedse streaming service ook een groot aantal geweldige series te zien is? We zullen onze favoriete series op Viaplay voor je op een rij zetten. Dan hoef jij alleen nog maar een IPTV abonnement af te sluiten bij IPTV aanbieders Nederland om deze te kunnen zien. Op de smart tv kun je dan de IPTV app downloaden, waarmee je dan dus smart IPTV kunt kijken. Ben je niet in het bezit van een smart tv, dan zul je even een IPTV box moeten bestellen.

No Time to Mourn

Sonja Ek leidt een vredig leven in een buitenwijk met haar man Fredrik en hun drie kinderen. Maar alles verandert wanneer haar man op brute wijze wordt vermoord en Sonja de criminele wereld in wordt getrokken om haar familie te redden.

The Hunters

Erik stopt met het politiewerk en verstopt zich. Met tegenzin wordt hij weer betrokken bij het politiewerk om Markus, de plaatselijke mijnondernemer, te helpen. Maar Eriks routinematige zoektocht naar de aanvaller van Markus neemt een onaangename wending.

Trapped

In een afgelegen stadje in IJsland probeert de politie wanhopig een misdaad op te lossen terwijl een krachtige storm over de stad neerdaalt.

Norskov

Politie-onderzoeker Tom Noack keert terug naar Norskov om de drugscriminaliteit van de stad op te ruimen. Wanneer hij er persoonlijk bij betrokken raakt, wordt hij heen en weer geslingerd tussen zijn professionele en persoonlijke verplichtingen.

Deel Erin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *