IPTV BOX

Het beste IPTV box?
IPTV kopen!

Een IPTV box is een apparaat dat internet protocol (IP) signalen omzet in een TV-leesbaar formaat. Het ontvangt IP signalen van een IPTV provider via internet, decodeert deze signalen en converteert ze naar een formaat dat tv’s begrijpen.

Er zijn drie manieren om een IPTV box op een tv aan te sluiten:

Kenmerken van IPTV boxen

Eenvoudige installatie: IPTV boxen zijn gebruiksvriendelijk ontworpen, met eenvoudige installatieprocessen. De meeste boxen worden via HDMI of AV kabels op uw televisie aangesloten en worden doorgaans geleverd met duidelijke instructies om u door het installatieproces te begeleiden.

Intuïtieve gebruikersinterface: IPTV boxen zijn voorzien van gebruiksvriendelijke interfaces die het navigeren door kanalen en menu’s een fluitje van een cent maken.

Breed scala aan apps: IPTV boxen worden vaak geleverd met vooraf geïnstalleerde apps en streamingplatforms, waardoor u toegang hebt tot een breed scala aan inhoud. Populaire apps zoals Netflix, Hulu en YouTube zijn algemeen beschikbaar, waardoor je niet alleen van IPTV kanalen kunt genieten, maar ook van andere streamingdiensten.

Hoogwaardige video en audio: IPTV boxen zijn uitgerust met de benodigde hardware om video en audioweergave van hoge kwaliteit te ondersteunen. Veel boxen ondersteunen HD en UHD resoluties, zodat u met verbluffende details en helderheid kunt genieten van uw favoriete programma’s en films.

IPTV box kopen

Formuler Z8 Android IPTV Box

Formuler is een van de meest bekende fabrikanten van IPTV boxen ter wereld en met zeer goede reden. De Z8 is een verbazingwekkend streamingapparaat dat even bevredigend als geavanceerd is.

De Z8 is uitgerust met een aantal zeer indrukwekkende hardwarespecificaties, zoals de CPU. Het laden en door menu’s bladeren is een fluitje van een cent, waardoor deze machine niet alleen krachtig maar ook snel is. Bovendien kunt u met de interne opslag van 16 GB een flinke hoeveelheid inhoud opnemen en opslaan met behulp van DVR.

IPTV box

Nvidia Shield TV Pro

De nieuwste Nvidia Shield Pro doet niet veel nieuws, maar dat hoeft ook niet om de beste streamingbox en retro speelautomaat te blijven die er is. Een door Android aangedreven set top box/gameconsole, ongeveer net zo krachtig als streaming apparaten die er zijn, en zit boordevol functies die zowel film als videogamefans zullen verleiden.

Of je nu op zoek bent naar pc gaming met hoge specificaties die naar je tv wordt gestreamd, of 4K films in meerdere HDR formaten, hier zit je goed. Het biedt echter minder waar voor je geld dan eerdere modellen, ondanks een spec hobbel.

Amazon Fire TV Stick 4K Max

De meest populaire streamingbox onder snoersnijders en streamers is de Amazon Firestick. Vanwege zijn lage prijs, sideloading mogelijkheden, draagbaarheid en meer heeft hij zijn weg gevonden naar miljoenen huishoudens over de hele wereld. Dit apparaat werkt fantastisch voor IPTV providers met eenvoudige navigatie, VPN compatibiliteit en nog veel meer.

De belangrijkste reden dat dit apparaat zo populair is geworden, is vanwege de side loading mogelijkheden waarmee gebruikers apps van derden buiten de Amazon App Store kunnen installeren.

Ziggo sport

Met Ziggo sport HD pakket mist u geen enkel sportief hoogtepunt! Europees top voetbal, Formule 1, Internationaal top tennis, golf, MMA en nog veel meer. Op onze IPTV abonnement ontvangt u gratis het Ziggo Sport HD pakket.

Hindi pakket

Geniet van deze ruhje verzameling Indiase zenders vol met films, entertainment, nieuws, sport en muziek in het Hindi, Urdu en Gujarati. Met ruim 700 Indiase zenders komt u zeer zeker niks te kort met ons IPTV abonnement. Verschillende zenders uit verschillende streken in India.

Internationaal IPTV zenders

Zonder meerprijs zijn er ook internationale IPTV pakketten leverbaar! Staat uw land/taal pakket er niet bij laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om uw pakket toe te voegen.